La Companyia

Als volts del 2010, després d’acabar l’escola de circ a Torí, la Marta i en Mario decideixen continuar treballant junts i formar Cia Zero, que els porta a diferents cabarets, festivals i circs d’arreu d’Europa durant els següents 5 anys.

En aquell moment en Claudio ampliava la seva formació circense a Suècia. En tornar decideix reunir-se amb els seus antics companys d’estudi i ampliar a 3 membres la companyia i seguir creant nous espectacles.

No és fins a la tardor del 2016 quan en Guim i l’Andrea entren a formar part del nou projecte de la Cia Zero. Durant un període de dos anys treballant amb la seva nova creació “Infinit”

I ara en 2019 amb la nova incorporació de Berta Garriga Plana, la cia zero es decideix a crear un nou espectacle, anomenat “PATATÚS

 

Andrea Martínez:

Havent estudiat Animació Sociocultural decideix formar-se a les escoles de circ Rogelio Rivel, l’Escola de Alcorcón, l’Escola Charivari i l’escola Carampa, especialitzant-se en Animació Circense. Ha fet gires i festivals amb espectacles de carrer per Catalunya, Euskadi i Itàlia, amb la cia. ZirzaRiska i Cia. a Distancia. L’any 2007 crea el Circ Menut, i l’any 2012 l`escola de circ l’Esplai de Circ. Treballa en centres d’educació formal i projectes de circ social. Amplia la seva formació introduint-se en el món musical amb el trombó de vares. Crea la Fanfarria Contratiempo l’any 2006, i forma part de cia Vatua l’Olla. Actualment es membre de la banda La Masnou Orleans.

  Claudio Guerrero

Artista de circ contemporani especialitzat en malabars i equilibris acrobàtics. Cursa l’escola de circ Oreka a Pamplona els anys 2007/08, i seguidament l’escola “Scuola di Cirko Vertigo” Itàlia. Un cop acabada la formació, comença la seva experiència laboral a “Circus Karavan” de Malmö, Suècia allí realitza diversos projectes durant 5 anys. Ha treballat en diverses companyies com, “Circus Saga” (Suècia), “L’esclat” (Espanya), “Circ Fele” (Espanya), entre d’altres.

Mario Militano

Després d’una llarga formació en arts marcials i força experiència en espectacles de carrer, l’any 2007 decideix formar-se en les arts del circ a Scuola di Cirko Vertigo a Torí. Allí s’especialitza en les tècniques de perxa xinesa i equilibris acrobàtics. Inicia la seva experiència laboral al Circo Price de Madrid l’any 2009, després treballa a la companyia Passeparcirque amb l’espectacle Hperboles i la companyia Circo Vertigo. Als últims anys treballa a Spazio Bizzarro en un projecte de circ educatiu creat per ell mateix junt amb la Marta Punsola.

 

Marta Punsola

Comença la seva carrera circense a Escuela de circo de Alcorchón de Madrid l’any 2006 i continua l’any següent a l’escola de circ Rogelio Rivel de Barcelona en el curs professional per artistes de circ contemporani. L’any 2008 comença cursa per 2 anys Scuola di Cirko Vertigo a Itàlia, allí s’especialitza en les tècniques de corda vertical i verticalisme. Comença la seva experiència laboral a l’espai de circ Cronopis de Mataró. Als últims anys treballa a l’espai de circ Spazio Bizzarro de Milà, en un projecte de circ educatiu creat per ella mateixa junt amb en Mario.